"Под прикритие" се завръща с четвърти сезон (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Започнаха снимките на четвърти сезон на един от най-хитовите български сериали през последните години "Под прикритие".

Новите епизоди на култовия екшън стартират от яхтената марина на Св. Влас. Снимките по Черноморието ще продължат 10 дни, а след това ще се пренесат в София и според продуцентите на сериала дори в чужбина.

Престрелки, преследвания по суша и вода, наркотици, убийства, нелегални сделки, гангстерска война и едно ченге под прикритие ни очакват съвсем скоро в ефира на БНТ.

Много от любимите герои на зрителите ще се завърнат, а много нови персонажи обещават да направят сюжета на сериала още по-динамичен и неочакван. Това, което става ясно след първите дни на снимки, е, че Джаро е жив и ще се завърне по море от чужбина, а Иво е оцелял след престрелката в последния епизод на трети сезон.

Героите на Ивайло Захариев, Миленита, Мариан Вълев, Кирил Ефремов и Владимир Пенев също се завръщат, а новите персонажи, между които и Ния Туджарова, засега се пазят в тайна от екипа.

Режисьор на първи епизод ще бъде Димитър Митовски, оператор е Радослав Гочев, снимките ще продължат няколко месеца, като датата на излъчване на четвърти сезон по БНТ ще бъде обявена скоро.

Сподели.