Мариан Вълев застава начело на "Предаването на Карбовски" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Българският актьор Мариан Вълев, известен с ролите си в "Под прикритие", "HDSP: Лов на дребни хищници" и "Корпус за бързо реагиране", ще стане водещ в "Предаването на Карбовски".

Той влиза на мястото на титуляра Мартин Карбовски още тази неделя (15 септември 2013 г.), като за момента няма информация колко точно предавания ще води и ще се промени ли форматът на програмата.

Вълев гостува на Мартин Карбовски още на 31 март 2013 г., когато в изключително емоционално интервю сподели мрачните си размисли върху теми като известността, политиката и скорошната катастрофа, която беше преживял.

"Не знам дали славата ми тежи, но знам, че станах по-затворен, по-неконтактен, не обръщам толкова внимание на приятелите си и на близките ми, колкото трябва", разкри актьорът, известен с култовия си герой Куката от "Под прикритие".

Какво може да се очаква от него като водещ засега можем само да гадаем, но като се има предвид талантът му и фактът, че камерата и публиката го обичат, лесно може да предположим, че ще е достоен заместник на Карбовски.


Сподели.