Мартин Карбовски в "Предаването на Мариан Вълев": Протестирам срещу българите! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Противно на всички слухове, които се тиражираха в медийното пространство през последните няколко дни, Мартин Карбовски не е изгонен от "Предаването на Карбовски".

Журналистът се завърна в началото на телевизионния сезон в ефира на TV7 и води два часа, оставяйки последната трета от ефирното време на програмата за българския актьор Мариан Вълев, който на 15 септември застана на мястото на своя приятел.

Идеята на двамата е актьорът да се представи в ролята на водещ, а в същото време Мартин Карбовски да получи възможност да бъде чут, след като дълго време беше слушащият.

Той сподели мнението си за протестите от последните месеци, като според него вина за ситуацията в България имат не политиците, а българите и манталитетът им. Карбовски надигна глас срещу мързела на народа ни и очакването всичко да му бъде дадено наготово вместо да се хване сериозно на работа и сам да си уреди живота.

Въпреки мрачното си настроение журналистът сподели също така, че има вяра, че всичко може да се оправи и то за много малко време, стига хората да имат желанието да го направят.

"Искам да вярвам, че всяка малка несправедливост ще започне да буди българите и те да викат "Не може така!", коментира титулярният водещ на "Предаването на Карбовски".


Сподели.