"Под прикритие" 5, епизод 3: Животът като чаша уиски

Pinterest LinkedIn +

В трети епизод на "Под прикритие" 5 виждаме развитието на новия бизнес на Иво Андонов – от поставяне на начало на взаимоотношенията му с италианската мафия до завръщането му в българската престъпна действителност.

ВИЖ ОЩЕ: Най-сексапилните актриси от Game of Thrones с обща фотосесия

Сериалът усилено залага на определен формат – развиване на сюжетна линия за всеки, почти независимо от тези на останалите, докато в крайна сметка не се съберат в едно цяло в края на сезона. Доколко ще е успешна идеята, предстои да разберем. Но ето кои моменти определено ни грабнаха в тази серия.

1. 12 минути след обявения час епизод не започва... Но пък гледаме реклами, защото защо не – така и така всички са пред телевизорите?

 

2. Ния Туджарова става все по-голям играч в мафиотското наследство на баща си. Въпросът е дали няма да завърши като него, въпреки че се отричаше от всичките му дела?

3. Видяхме първия намек за предстоящата смърт на Емил Попов. А половин час по-късно и абсурдното му самоубийство. Именно този начин на справяне с проблемите ли промотира сериалът или ни очаква друга развръзка?

4. R.I.P. брадата на Куката. Тя беше страхотен поддържащ персонаж, когото пенсионираха навреме. За разлика от дългата коса на Попов...

 

5. Големият близнак е толкова неизползван персонаж. Превърнали са го в клоуна на групата. А той просто иска да отиде на морето и да погледа вълните... "Животът е като тая чаша с уиски, момчета... Малко е, ама докато не свърши, не можеш да разбереш менте ли е".

6. Готов ли е Росен Гацов да зареже лоялността си към Иво заради чувствата си към жена? Ще има ли хепиенд за Куката и ще започне ли той нов живот в правия път? Или вече е прекалено късно за това?

7. Животът е на морето! И като става дума за чувства, черноморското крайбрежие запали поредната искра в сериала – между Ерол и Ния, които, ако никой от двамата не умре, ще бъдат основната двойка до края на поредицата. Вервайте ни!

 

8. Рони най-после си го получи, а зрителите научиха добър урок – че да играеш като своите и да "лъжеш като циганин" е против правилата.

9. В "края на деня" осъзнаваме, че целият сезон ще служи за поставяне на края на ерата Иво Андонов, започнала с израстването му от първите сезони и завършваща с постепенния му провал в последните сезони.

Сподели.