Почина младата актриса Лорина Камбурова

Pinterest LinkedIn +

Почина младата актриса Лорина Камбурова. Тъжната новина беше съобщена в социалните мрежи от руска режисьорка, с която българката е снимала в Москва комедията "Любов и чудовища".

Тъжната вест за смъртта на актрисата дойдде от руските й колеги

"Лорина беше приета в болница, където й беше поставена диагноза двустранна пневмония. Тази сутрин дойде и лошата новина", споделя фотографът Генадий Авраменко за списанието Star hit. 

Актрисата Дели Алън, с която Лорина Камбурова е участвала във филм, се сбогува с нея в социалните мрежи. "Почивай в мир, съкровище мое, много те обичам", написа тя в Instagram.

Камбурова е родена във Варна през 1991 г. Завършва НАТФИЗ през 2014 г. Тя стана популярна със сериалите "Скъпи наследници" и "Връзки". Участваше и в американски продукции като филмите "Leatherface", "Doom: Annihilation" и др. Актрисата беше и солистка в групата "Ross'N Lorina".

Тя е героиня и в клипа към песента "Тази песен не е за любов" на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.