Почина финансистът Владимир Каролев

Pinterest LinkedIn +

Почина финансистът Владимир Каролев. Тъжната вест беше съобщена от "Нова телевизия", която допълва, че икономистът е издъхнал тази нощ в УМБАЛ Токуда след дълга борба за спасяването на живота му.

Каролев беше в тежко състояние от май, когато получи политравма и черепно-мозъчна контузия след 400 метра падане при каране на ски в Пирин. Планински екипи издирваха икономиста в планината над 12 часа. Първоначално той беше настанен в болницата в Разлог, а след това транспортиран в "Пирогов", а по-късно преместен в друга клиника, където се полагаха грижи за неговото възстановяване.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.