Плеядата на Marvel оживя! Официален teaser трейлър на "Отмъстителите"

Pinterest LinkedIn +

След като в последните години станахме свидетели как редица герои от всеобхватната вселена на Marvel Comics оживяха на голям екран, ето че е време и за дългоочакваното от всички фенове на фентъзи жанра събитие - "Отмъстителите" (The Avengers).

Продуцираният от Marvel Studios блокбъстър събира на едно място всички тези superhero персонажи, които гледахме в последно време – "Железният човек" (The Iron Man), Хълк (Hulk), Тор, Капитан Америка (Captain America) и много др. 

С режисурата на проекта се е заел Джос Уедън, който може да се похвали със солиден опит в подобно амплоа, но на малкия екран - с работа над ТВ заглавия като "Бъфи, убийцата на вампири", Angel и DollHouse.

В безспорно атрактивния звезден каст пък откриваме имената на Крис Евънс (Chris Evans), Джереми Ренър (Jeremy Renner), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.), Самюел Джаксън (Samuel Jackson) и др.

"Отмъстителите" на Ник Фюри (героят на Сами Джаксън) стартират битката от 4 май 2012 година, а за подгреем подобаващо появата им, ви предлагаме кадри от филма и официалния teaser трейлър, разкриващ какво точно да очакваме от цялата плеяда на Marvel Comics.


Сподели.