Shame - има ли граници сексуалното привличане в скандалния нов филм на Стийв Маккуин?! (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Още когато през 2008 година Стийв Маккуин (Steve McQueen) дебютира с гениалния "Глад"(Hunger), вече знаехме, че това е име, което ще се отличава с малко по-нетрадиционен поглед върху живота в сравнение с повечето си колеги. Три години по-късно, на екран идва и новото му предложение Shame - провокиращо с темите си заглавие, които по-голямата част от широката публика счита за забранени.

До голяма степен тежката отговорност да предизвика желаното въздействие пада върху Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender), като това е първата подобна роля в кариерата на германеца.

В Shame той е в образа на младия бизнесмен Брандън, който живее охолно в Ню Йорк и всяка вечер увеличава бройката на сексуалните си завоевания. Когато обаче по-малката му сестра се нанася при него, контролирането на сексуалните му импулси става все по-трудна задача.

На Фасбендър партнира британската надежда Кери Мълиган (Carey Mulligan), която се размина на косъм с Оскар за изпълнението си в драмата An Education през 2009 г., Джеймс Бадж Дейл, Ейми Харгрийвс и др.  

Премиерата на Shame е планирана за 2 декември, а дотогава ви предлагаме кадри, постер и трейлър, които да ви убедят, че това е филм, който не бива да пропускате.


Сподели.