Planet of Zeus + Tuber в Terminal 1 (1 ноември 2015)

Pinterest LinkedIn +


Две от групите, събрали най-много овации на летния фестивал Wrong Fest 2015, се завърнаха с общ концерт в столичния клуб „Терминал 1” на 1 ноември. Това са южняшките рок машини Planet of Zeus и инструменталните сайкъделик агенти Tuber

Planet of Zeus са heavy/southern rock група от Гърция. Съществуват от 2000 година като през първите десетина години успяват да наложат стила си чрез непрестанните си концерти. Именно с постоянство и увереност стават и една от най-популярните метъл групи в родината си. Имат издадени три албума, като с последния окончателно заявиха професионализмът и отговорността да „пробиват” в Европа. 

Tuber са сформирани в началото на 2010 година в Сяр, като още юли същата година Янис, Никос, Парис и другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им релийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация Desert Overcrowded. 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.