Отменят "Wrong Fest" 2018

Pinterest LinkedIn +

"Wrong Fest" 2018 се отменя. Ето какво казаха организаторите в съобщение днес:

"За съжаление, с оглед на разочароващо ниския интерес, Wrong Fest 2018 няма да се състои. Точнo пет години след началото на експеримента считаме, че той беше неуспешен. Хората, закупили билети от "The Wrong Bar", могат да си ги върнат по всяко време. Ще се опитаме в следващите 2 седмици да се свържем с всички останали, които са закупили билети онлайн".
Потвърдени участници в Wrong Fest
"Wrong Fest" е музикален фестивал, който трябваше да се проведе за шести път на 13-14 юли 2018 г. в с. Войнеговци, близо до София. В петте издания на ежегодното събитие, проведени до момента, са се включили 67 групи с изпълнения на живо. По време на фестивала са били организирани и други дейности на открито като конна езда, футбол, волейбол, лагер. За гостите са предлагани различни удобства, храни и напитки като вегетарианска храна, скара, наливна бира, детски кът и др. 

Фестивалът е замислен като поле за изява на музиканти от българската рок, пънк, ска и метъл сцена, въпреки че организаторите му имаха амбицията той да стане международен. Мястото е избрано с цел подпомагане развитието на туризма около София, тъй като в периферията на столичния град има изключително красиви, но непопулярни места. 

През 2018 г. на фестивала бяха поканени да участват 10 групи.

За всякакви въпроси можете да пишете на 
wrongfest2018@gmail.com.

 
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.