Групи от проваления "Wrong Fest 2018" ще свирят в "Маймунарника"

Pinterest LinkedIn +

Голяма част от групите, които трябваше да свирят на втория ден на отменения "Wrong Fest 2018" във Войнеговци, все пак ще зарадват българските си фенове с концерт в "Маймунарника". Концертът на "Hed PE", "Crazy Town", "Bad Copy" и "Nameless Day Ritual" ще се проведе на 14 юли, събота.

Вратите на клуба отварят в 17:30, а началото е предвидено за 19:00 ч. Събитието става факт благодарение на бързата реакция на организаторите на "Wrong Fest" и на столичните клубове "Строежа" и "Маймунарника".

Всички билети, закупени за "Wrong Fest 2018", ще важат без презаверка за новите събития. Притежателите на двудневни билети ще имат избор – да посетят и двата концерта или да посетят само единия и да получат половината си пари обратно. Еднодневните билети за "Wrong Fest 2018" могат да бъдат използвани в един от двата дни. Парите за неизползваните билети ще бъдат възстановени от организаторите на фестивала след 15 юли.
 

Ето и програмата за вечерта на 14 юли:

19:00 "Nameless Day Ritual" (България)

20:00 "Bad Copy" (Сърбия)

21:00 "Crazy Town" (САЩ)

22:20 "Hed Pe" (САЩ)

Допълнителни билети за концерта в "Маймунарника" ще можете да закупите на цена от 35 лева от днес в касите на bilet.bg или онлайн. В дена на концерта и на място ще са по 40 лева.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.