"Концерт-трибют в памет Тодор Колев" на 31 август в "Маймунарника"

Pinterest LinkedIn +

Днес, 26 август, е рожденият ден на големия артист Тодор Колев и в негова чест почитатели на таланта му организират безплатна прожекция на филма "Господин за един ден" в кино "Cabanа" oт 20:30 ч. А в края на седмицата, на 31 август, за пореден път ще се състои "Концерт-трибют в памет на Тодор Колев".

"Концерт-трибют на Тодор Колев" е организиран за пръв път през 2011 г. в клуб "Строежа". Тогава се включва и самият Тодор Колев. Той участва неведнъж в тези концерти заедно с популярни артисти, а след смъртта му те продължават традицията с идеята творчеството му да не бъде забравено.

Част от участниците в предстоящото шоу са имали честта да са на една сцена с неповторимия талант тогава и още пазят емоцията и възхищението си от това. В изданията на трибюта през годините се включват различни известни наши артисти, певци и музиканти, които не целят да имитират изпълненията на актьора, а да ги представят със свой прочит и емоция. Така всеки път събитието е уникално и много весело.

Със специален сет в събота ще се включат и музикантите от "Джанго ЗЕ", които не крият вълнението от това да са част от събитието:

"За нас е чест и абсолютно удоволствие да изпълним на живо едни от най-емблематичните песните на великия Тодор Колев! Това са песните, с които съм израснал и зная наизуст още от дете", споделя с усмивка Миро Морски от "Джанго ЗЕ". Трибютът е и повод бандата, която иначе не е активна, да се събере на родна земя в края на август. Преди това, на 29 август, феновете на "Джанго ЗЕ" ще могат да ги чуят със съвсем различен сет в друго голямо събитие – групата ще подгрява големия концерт на S.A.R.S. на стадион "Юнак" този четвъртък.

В "Концерт-трибют в памет на Тодор Колев" на 31 август в "Маймунарника" за първи път с респект ще се включат Ерол ("Уикеда") и Милица Гладнишка. Там ще бъдат още Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Във вечерта с песните на Тодор Колев ще свирят Веселин Веселинов-Еко (бас китара), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).

Билети за събитието се продават в системата на Eventim.bg на цена 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. – в деня на събитието и на място. Вратите за публика се отварят в 19:00 ч., а началото е в 20:00 ч.

Деца до 7 години влизат безплатно, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена декларация (има я във фейсбук събитието и на входа). Лица под 18 години влизат с билет и задължително с пълнолетен придужител също с билет и с попълнена декларация.

Сподели.