Voinegovtsi Wrong Fest 2014 - приятелският фестивал на София

Pinterest LinkedIn +

На 21 и 22 юни 2014 г. на стадиона в софийското с. Войнеговци, което се намира на 15 км от столицата, ще се състои второто издание на Voinegovtsi Wrong Fest.

Освен динамична музикална програма Voinegovtsi Wrong Fest 2014 ще осигури на феновете следните забавления и цялостна инфраструктура: Wrong бар, Wrong барбекю, палатков лагер, ритуален огън, рампа за хора с увреждания, телевизори за мачовете от Световното по футбол в Бразилия, интернет, джаги, подвижна детска площадка, чил аут зона, търговска зона, паркинг за колела, колибка за изгубени и намерени вещи, софтбол, футбол, джитбол, конна езда, федербал, фризби и още.

Електронни билети за Voinegovtsi Wrong Fest 2014 се разпространяват в мрежата на boxoffice.bg. Двудневни пропуски могат да бъдат закупени и от The Wrong Bar в София. Жителите на село Войнеговци ще имат възможност да посетят фестивала напълно безплатно, но срещу показване на лична карта.

В цената на билетите се включва организиран транспорт от паметника "Левски" в София до мястото на провеждане на Voinegovtsi Wrong Fest 2014, както и обратно.

Сподели.