Пламен и Иво с първа балада за Свети Валентин

Pinterest LinkedIn +

"Заради нея" е първа балада за двамата братя Пламен и Иво, които се превърнаха в тийн идоли още по време на участието си в третия сезон на "X Factor". Дуото избра да представи новия си проект в радио и телевизионния ефир именно на 14 февруари.

"Винаги сме искали да направим балада, просто изчаквахме най-подходящия момент да покажем лиричната си страна. Идеята за песента ми дойде спонтанно през лятото, буквално докато се разхождах на плажа. Изсвирих и записах основните акорди на припева в едно приложение на телефона и после веднага ги пуснах на Иво. Направихме сурово демо, а през есента развихме парчето заедно с Pavell & Venci Venc’. Те написаха и текста, който всъщност разказва моя лична история", споделя Пламен.

"Феновете ни отдавна чакаха да пуснем песен с по-баладично звучене и още като я завършихме, решихме да бъде подарък за тях в деня на Св. Валентин. С продуцентите ни за първи път се доверихме на режисьора Петко Андонов и колегата му Стефан Маринов-Buddubbaz, които успяха да създадат точно онова, което искахме – семпло, стилно черно-бяло видео, което да отразява емоцията на парчето", допълва Иво.

Екранната партньорка на изпълнителите във видеото е Йоана Кирчева, състудентка на Пламен от класа на проф. д-р Ивайло Христов в НАТФИЗ и една от младите звезди на сериала "Полицаите от края на града", който стартира по "Нова телевизия" през март.

Кариерата на братята Пламен и Иво стартира с участието им в "X Factor". След края на формата те се наредиха сред най-успешните млади изпълнители с хитове като "2х2" (с Pavell & Venci Venc’), "24/7", "Не ти мисля зло" (с Михаела Маринова), "Няма да си тръгнеш с друг" (с DARA и Pavell & Venci Venc’) и излезлия само преди два месеца "С ръка на лице".

А вече може да чуете и "Заради нея".


Сподели.