"Пенков, Марков и партньори" с 3 отличия TOP-TIER FIRM в престижната класация на The Legal 500

Pinterest LinkedIn +

11 представители на адвокатското дружество са препоръчани в престижния списък

16 април 2020 г., гр. София – Адвокатско дружество "Пенков, Марков и партньори" бе отличено с почетен приз TOP-TIER FIRM в 3 области на практиката за България – "Търговски корпоративни сливания и придобивания", "ЕС и конкуренция" и "Недвижими имоти и строителство" на The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2020. Престижната класация анализира възможностите на адвокатските кантори по целия свят и отличава най-добрите сред тях. Отличията на фирмата се основават на успешния бизнес подход и изключителните правни практики.

Водещата правна фирма "Пенков, Марков и партньори" и членовете на нейния екип са отличени в редица други категории. Класирането препоръчва кантората в 6 области на практиката – "Банкови, финансови и капиталови пазари", "Решаване на спорове", "Енергия и природни ресурси", "Здравеопазване и науки за живота", "Интелектуална собственост" и "ТМТ". За пръв път адвокатите Николай Цветанов и Милена Гайдарска са включени в елитния списъка "Водещи специалисти", а адвокатите Асен Апостолов и Атанас Вълов са класирани в списъка "Изгряващи звезди".

"Да бъдем отличени в престижната класация на The Legal 500 EMEA сред компании от цял свят е изключителна чест за нас. За пореден път успяхме да затвърдим позициите си на безпрецедентни лидери в сферата. Тези отличия са доказателство за това как нашите корпоративни ценности, иновативни бизнес практики и целеустременост ни водят само към успех. Гордеем се с всички колеги, отличени в класацията, и вярваме, че скоро и другите адвокати от фирмата ни ще присъстват в престижния списък", коментира Владимир Пенков, председател и старши съдружник на "Пенков, Марков и партньори".

11 са към момента адвокатите от дружеството, които са препоръчани в различни сфери от практиката в рамките на The Legal 500 ЕМЕА. Пълния списък с отличията на кантората може да откриете ТУК.

Класацията на The Legal 500 ЕМЕА се основава на поредица от критерии от областта на практиката, сред които се търсят най-авангардните и иновативни съвети на корпоративния съвет. Изследванията на The Legal 500 ЕМЕА са базирани на обратна връзка и препоръки от над 300 000 клиенти по целия свят, становища на адвокатски кантори и интервюта с водещи частни адвокати в практиката и екип от изследователи, които имат ненадминат опит на юридическия пазар.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.