Пеещи рицари и смях в първия трейлър на Galavant (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Комедия, мюзикъл или приказка? Всъщност предстоящит сериал на ABC - Galavant е всичко това едновременно. Сценарист на поредицата е Дан Фогелман (Dan Fogelman), а в главните роли ще видим Джошуа Сасе (Joshua Sasse), Вини Джоунс (Vinnie Jones) и Тимъти Омъндсън (Timothy Omundson).

Galavant е новият проект на сценариста и продуцент Дан Фогелман, когото повечето от вас вероятно свързват със ситкома The Neighbors и комедеята Crazy, Stupid, Love. Пак той стои и зад сценария на хитовите анимации Tangled, Bolt и Cars.

В Galavant Фогелман работи с композитора Алън Менкън (Alan Menken) и текстописеца Глен Слейтър (Glenn Slater), които е автор на текстовете на песните и в Tangled. Резултатът е повече от забавен. Галавант  е бляскав рицар, чиито подвизи са възпявани по целия свят, само че любовта на живота му изненадващо го зарязва, за да се омъжи за злия крал Ричард. На изоставения герой му трябва известно време, за да се съвземе, но след това идва време за отмъщение, защото Галавант е готов на всичко, за да получи своя "щастлив край".

Освен Джошуа Сасе, на когото е поверена ролята на Галавант, към актьорския състав на сериала се присъединяват и Тимъти Омъндсън (Psych) като крал Ричард и Вини Джоунс (Lock, Stock and Two Smoking Barrels). Galavant ще стартира през януари 2015 година.

Вижте трейлъра:


Сподели.