Първото реалити за девственци Virgins Wanted подготвя австралийският режисьор Джъстин Сисли

Pinterest LinkedIn +

Австралийският режисьор Джъстин Сисли планира да реализира реалити шоу, в което да предлага на търг девствеността на доброволци от двата пола. Темата не е чужда на Сисли, който засне документалната лента Virgins Wanted, предизвикала противоречиви коментари сред публиката и критиката.

Въпреки това филмът за двамата герои, предложили своята девственост на търг - Катарина Милиорини (на снимката) и Александър Степанов - се превърна в хит.

20-годишната участничка от Бразилия успя да изтъргува невинността си за 780 000 долара, платени от японец, представил се с името Нацу. Младежът получи по-скромно заплащане за първите си интимни ласки - едва 2600 долара, платени от австралийката Касандра Дарлингхърст.

След като идеята му пожъна успех и привлече огромен интерес както от страна на зрителите, така и на желаещи да участват в проекта, Джъстин Сисли замисля да създаде телевизионно шоу с нов набор девственици.

"Обмисляме Virgins Wanted 2, тъй като не спираме да получаваме писма както от девственици, така и от потенциални участници в търговете от целия свят - идват поне по 50 на седмица.

Получихме над 500 видеа от мъже и жени от цялото земно кълбо, които настояват да са следващите, които ще продадат своята девственост. Всъщност ще реализираме сериал", сподели режисьорът, цитиран от au.ibtimes.com.

"Вече подписах договор за разпространение с водещ световен мултинационален дистрибутор на телевизионно съдържание", допълни Сисли, но не уточни кога новите желаещи да продадат тялото си ще мога да бъдат видени на екран.

Сподели.