"Къртицата": Жени Калканджиева приключи участието си, Радина Кърджилова също напусна Базата завинаги

Pinterest LinkedIn +

При третото си явяване на елиминационен тест Жени Калканджиева - един от най-подозираните участници за главната роля в "Къртицата" от самия му старт преди два месеца - даде с един верен отговор по-малко от своя опонент - Тони Христов - и отпадна от първия сезон на шоуто. Своето участие приключи и Радина Кърджилова, но по собствено желание.

Калканджиева събра 6 копия от останалите 11 души в Групата и това я изпрати на елиминационния тест от 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата, където я очакваше получилият най-голям процент недоверие от зрителите Тони Христов.

След като стана ясно, че въпреки много силните си предишни представяния на теста (6 верни отговора на първото и 7 - на второто) този път е победена, Калканджиева трябваше да отговори на глас на въпроса, задаван упорито и от останалите участници в "Къртицата", и от коментаторите в студиото, и от зрителите, а именно дали ролята на Къртицата е била дадена на нея.

Венета Райкова разкри Къртицата>>

След кратко разяснение, че не е била сериозна, когато е предизвикала отпадналата месец по-рано Миглена Каканашева да скъса дипломата си по психология, правейки го само за да я подразни, Жени заяви, че не е Къртицата. Миглена обаче бе само един от хората, които бяха абсолютно убедени в обратното.

Любен Дилов-син, който бе сред коментаторите в студиото в епизода от 23 май, също бе заложил на своята колежка от ТВ7, която само след 3 дни ще се завърне в екипа на "Терминал 7". Лаконичният коментар на Николета Лозанова пък бе, че се радва, че Тони остава в шоуто.

Другите водещи теми на последния за Жени Калканджиева лайв на "Къртицата" бяха бременността на Рут Колева, която все така избягва въпросите за това дали се чувства готова да стане майка, и излъченото срещу сумата от 1000 лв. от бюджета на Групата видео, свързано със скритите черти в природата на Велислава.

От него става видно, че въпреки смирения си характер 25-годишната счетоводителка със средно музикално образование е готова да зашлеви силен шамар, стига да й бъде даден повод за това.

Сподели.