"Къртицата": Люти чушки, хлебарки, един заподозрян и една бременна в Базата

Pinterest LinkedIn +

Тони Христов е единият от двамата участници, които ще трябва да се подложат на следващия елиминационен тест за оставане в "Къртицата" на 23 май.

След провала на Групата в изпитанието "Пътят на къртицата" 44-годишният бизнесмен получи най-голям процент от гласовете на зрителите, които всеки вторник излъчват по един участник в мащабния реалити формат на TV7, заподозрян от тях за ролята на Къртицата.

Срещу кого ще се изправи Тони, който отказа да вземе участие в първото изпитание на вечерта, носещо красноречивото наименование "Люти чушки", ще стане ясно след два дни. Тогава всички останали 11 участници в шоуто ще получат правото да забият своите копия пред човека, когото подозират за саботьор.

До последния момент заплахата от участта на Тони бе надвиснала над Деян Неделчев-Икебаната, който изненадващо провокира сериозни подозрения сред зрителите в двойна игра, още преди да се провали в своя опит да преодолее "Пътят на къртицата".
Ужасяващото за повечето от дузината обитатели в Базата изпитание, свързано с физическа сила, ловкост и в максимална степен с превъзмогването на страха или погнусата от хлебарки и червеи, бе преодоляно успешно от повечето от тях, като единствените двама предварително отказали се бяха Жени Калканджиева и Рут Колева.

Дали по тази или по друга причина Мис България 1995 отново бе застрашена от номинация. Рут Колева бе готова да влезе в битката, която причини различни травми на няколко от участниците, но се отказа по две причини, едната от които бе водещата тема в предаването на 21 май. А именно – фактът, че е бременна.

23-годишната певица обяви новината под натиска на продуцентите на "Къртицата", Иван и Андрей, които заявиха, че са длъжни да знаят какво е състоянието й предвид тежкото физическо натоварване в много от изпитанията и евентуалните рискове за нея.

Тя обаче отказа да коментира какви са плановете й, което направи и доскорошният й партньор Калоян Трифонов, от когото тя е бременна.

Сподели.