"Къртицата": Десислава влиза в Базата, още някой си тръгва завинаги

Pinterest LinkedIn +

На 30 май - малко повече от две седмици преди финала на "Къртицата" - към 10-те "оцелели" до тази фаза от шоуто участници ще се присъедини нова звезда - Десислава.

"Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен", споделя певицата. Десислава твърди, че има фобия от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини, като е категорична, че единственото нещо, което не би направила в Базата, е да се съблече гола.

Преди влизането на попфолк дивата още някой ще напусне "Къртицата" завинаги. Вече е ясно името на единия от двамата участници, които ще се явят на елиминационния тест - това е Тони Христов, който оцеля миналия четвъртък, побеждавайки Жени Калканджиева.

Както обикновено, втората номинация ще дойде от самите участници чрез ритуалното забиване на копия, като най-подозиран от всички отново е Гибона.

Гост-коментатори в студиото на Иван и Андрей в Нови Хан ще бъдат Жана Танева, Антония Петрова, Георги Братоев, Емануела и Катето Евро.

Сподели.