"Къртицата": Велислава отива на елиминации, Марина с тежка дипломатическа мисия в Стаята за изолация

Pinterest LinkedIn +

Възпитаничката на музикалното училище във Варна Велислава Спирова е първият участник, застрашен от елиминация след провеждането на поредния Тест на Къртицата на 6 юни в едноименното реалити шоу по TV7.

25-годишната счетоводителка от гр. Левски, която твърди, че "Къртицата" е "създадена" за нея, получи най-голям процент зрителски гласове, според които именно тя е саботьорът в Базата. Срещу кого ще се изправи Велислава на теста ще стане ясно непосредствено преди провеждането му, когато всички копия на участниците в Групата бъдат забити, за да се разбере кой е най-подозираният от тях обитател в Базата.

Сериозна заплаха от явяване на теста в четвъртък бе надвиснала и над Деян Донков, който бе вторият най-номиниран от зрителите участник в шоуто. Разликата в подадените за него и Велислава гласове бе само 1,2%. На трето място, далеч назад, се нареди Кирил.

Двамата мъже, заедно със своите отбори, се справиха успешно и с двете изпитания в "Къртицата" на 4 юни. В първото от тях - Преддверието - участниците трябваше да ядат мишки, изпечени на грил с все ушите, зъбите, опашките и лапите им. Задачата се оказа по силите на всички заселници в Базата и изпитанието бе обявено за успешно.

Във второто изпитание - "Тунелът на Къртицата" - десетимата участниците, сред които бе и поредната гост-звезда ДесиСлава, бяха разделени на три отбора, а по един човек от всеки отбор трябваше да влезе в тесен тунел и да намери затрупания с камъни изход. Отборите на Кирил, Тодор и Гибона и на Любо, Деян и Икебаната се справиха успешно и прибавиха към бюджета на Групата общо 6 хил. лв.

Отборът на Рут, Марина, Велислава и Десислава не успя да се справи в определеното време от 6 мин. и загуби 3 хил. лв., които отидоха в сметката на Къртицата.

Според регламента на шоуто след края на вторничния лайв изолираният при ромското семейство от Златица участник - Марина - трябваше да избере един човек, когото да вземе със себе си за 24 часа.

Екипът на "Къртицата" обаче реши бургазлийката да се върне сама в Стаята за изолация и час по-скоро да намери изход от неприятната ситуация, в която бе въвлечена от главата на ромското семейство - Марин.

С действията си, включващи усилено ухажване, целувка по бузата и любовно писмо с текст "Обичам те, Марина", Моро вбеси жена си Валя и постави неправдоподобния любовен триъгълник в центъра на живото предаване, коментирано в студиото от Лара Златарова, Христо Сираков, Маги Желязкова, Ани Владимирова, Камен Алипиев и последно изгонения от Базата Тони.

Сподели.