Партито никога не свършва с The Black Eyed Peas Experience (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Започналото на 22 юни The Beginning Massive Stadium Tour на Black Eyed Peas ще завърши на 14 юли с гиг на Estadio Vicente Calderоn в Мадрид, преминавайки само през девет локации, в това число някои от най-големите европейски фестивали - Wireless Festival, Rock Werchter и Oxegen Festival.

Няколкото десетки хиляди фенове на американската хип-хоп банда, които са си осигурили билети за концертите от турнето, обаче, далеч няма да са единствените, които ще имат шанса да видят най-доброто от will.i.am, apl.de.ap, Taboo и Fergie по максимално въздействащ начин.

От Ubisoft обещават неповторимо преживяване на всеки притежател на Xbox 360 и Kinect, или Wii, който закупи копие от току-що обявената The Black Eyed Peas Experience – най-новата денс игра на френската компания, базирана на поредицата Just Dance и хитовата Michael Jackson The Experience.

Дигиталните клонинги на четиримата членове на мултиплатинената банда, чийто последен, шести студиен албум - The Beginning, излезе на 26 ноември 2010 г., ще бъдат на разположение 24/7 на своите фенове за едно безкрайно денс парти с най-големите хитове на The Black Eyed Peas.

Точната дата на издаване на играта предстои да бъде обявена, но според анонса на Ubisoft, подкрепен с документално-игрови трейлър, това ще се случи съвсем скоро.


Сподели.