Paradox Interactive обявиха три нови игри: The Showdown Effect, Dungeonland и RED Frontier

Pinterest LinkedIn +

Мултиплеър 2.5D deathmatch игра от създателите на Magicka, садистичен dungeon-crawler и научнофантастична реалновремева стратегия са трите нови попълнения в каталога на шведската компания Paradox Interactive, обявени по време на Game Developers Conference 2012.

Известна до преди официалния й анонс с кодовото название Project JFK, новата игра на Arrowhead Studios, чиято дебютна продукция Magicka се превърна в един от хитовете в Steam през 2011 г., всъщност няма нищо общо с 35-тия президент на САЩ, Джон Кенеди. Според анонса на Paradox, The Showdown Effect ще предостави на играчите необятни възможности за разнообразяване на геймплея чрез комбинации от различни карти, режими, оръжия и т. н.

Второто заглавие се разработва от бразилското студио Critical Studio и е описвано като микс от Left4Dead, Diablo и Overlord. В Dungeonland играчите ще се впуснат в авантюра на живот и смърт, влизайки в тематичен фентъзи парк като приключенци или Game Master. Последният ще има за цел да отнеме животите на първите (най-много трима), залагайки им убийствени капани и всякакъв друг тип препятствия.

Третата игра, RED Frontier, отново се произвежда в Швеция – този път от Zeal Game Studio (A Game of Dwarves). Тя е предназначена за RTS феновете, които ще поемат контрола над армия от механични войни, влизайки в ролята на sci-fi герой.

И трите игри ще излязат преди края на 2012 г., а повече информация и мултимедия за всяка от тях могат да бъдат открити в официалния сайт на Paradox.

Сподели.