Paradox Interactive обявиха нова игра от създателите на Game of Thrones

Pinterest LinkedIn +

Френското студио Cyanide, чието име се свързва със заглавия като Loki, Blood Bowl, Pro Cycling Manager, Dungeon Party и първите две игри по Game of Thrones (A Game of Thrones: Genesis и Game of Thrones), работи по нова стратегическа игра, чиято премиера е планирана за първото тримесечие на 2013 г.

Новината дойде от пъблишинг компанията Paradox Interactive, която ще издаде Impire ексклузивно за PC. Героят, в чиято "кожа" ще влязат играчите, е демонът Báal-Abaddon, който бива призован от некомпетентен магьосник, поради което, вместо в подобаващ за един демон вид, се оказва преобразен в дребен имп.

Целта на играчите ще бъде да върнат мощта на Báal-Abaddon и да съумеят да обединят неговите орди, за да могат да се противопоставят на атаките на онези, които в общия случай отговарят на квалификацията "добрите".

Геймплеят на Impire включва военен мениджмънт и тактика, научаването на нови магии, издигането на крепости и залагането на капани. Играта ще поддържа както солов геймплей, така и кооперативен и мултиплеър режими.

Сподели.