Излезе масивен пач за Magicka, нов трейлър на The Stars Are Left

Pinterest LinkedIn +

След като в края на октомври обявиха следващия експанжън към хитовата Steam ексклузивна ролева игра Magicka, Arrowhead Game Studios пуснаха едновременно нов трейлър, представящ откъси и акценти от геймплея на The Stars Are Left, и масивен пач, след чиято инсталация играчите вече могат да са спокойни, че след края на дадена сесия прогресът им в кампанията ще бъде съхранен, независимо от обстоятелствата по преустановяването й.

Пак чрез него ще стане възможно връщането за преиграване на кой да е от епизодите от кампанията и ще бъдат подобрено представянето на играта, чийто последен ъпдейт с добавено съдържание излезе през юни т. г. и добави PvP режим.

Предстоящият The Stars Are Left трябва да се появи преди края на зимата и представлява кампания, вдъхновена от вселената на Чтулу на Х. П. Ловкрафт. Тя ще включва няколко нива, седмина врагове, излезли от въображението на култовия американски "космически хорър" писател, два нови боса, нови магии, две challenge карти, нови артефакти и роби, и др.

Както и при Magicka: Vietnam – първият експанжън към играта, издаден в началото на април 2011 г., при кооперативна игра ще е достатъчно наличието на инсталирано копие от The Stars Are Left само при онзи, който хоства съответната игра в мрежа.

Вдъхновена от Warhammer и Diablo, и най-общо от скандинавската митология, Magicka е екшън адвенчър заглавие на независимото шведско студио Arrowhead Game с 2.5D (изометрична) графика. Кооперативният режим на играта е с капацитет от четирима играчи, всеки от които влиза в кожата на вълшебник, способен да освободи света от тероризиращия човечеството зъл магьосник.


Сподели.