Памела Андерсън се развежда

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Памела Андерсън е подала молба за развод бодигарда Дан Хейхърст, съобщава "Rolling Stone", позовавайки се на собствен източник. Настоящият брак е пети пореден за 54-годишната звезда.

Двойката е заедно от малко повече от година - сватбата им се състоя през декември 2020 г. Според източник, близък до двойката, в момента съпрузите вече не живеят заедно. Той определя връзката им като „изчерпана пандемична вихрушка", тъй като двамата са се сближили по време на наложена карантина.

Те са започнали да се срещат само седем месеца след развода на Андерсън с бившия й съпруг - холивудския магнат Джон Питърс. В началото влюбените са били почти неразделни и в крайна сметка се ожениха след няколко месеца.

Наскоро Памела Андерсън беше обвинена в разрушаването на семейство. Бившата половинка на съпруга й Дан Хейхърст, 42-годишната Кери, сподели пред американски медии, че той й е изневерил с Андерсън след петгодишна връзка, докато тя е гледала двете деца на любовника си.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.