Отмъстителна красавица ступва Бандерас, Майкъл Дъглас и компания в Haywire (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

И в най-новия си филм носителят на Оскар Стивън Содърбърг (Steven Soderbergh) остава верен на мотото си да залага на добре познати имена. И ако досега не сме имали причина да се оплакваме, то какво да кажем за каста на новия екшън трилър Haywire - Юън Макгрегър (Ewan McGregor), Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender), Майкъл Дъглас (Michael Douglas), Антонио Бандерас (Antonio Banderas), Чанинг Тейтъм (Channing Tatum), Матю Касовиц, Бил Пакстън?!

На фона на целия звезден актьорски състав сме склонни да преглътнем и не особено познатата Джина Карано (Gina Carano), която изпълнява и главната роля в продукцията (как да е иначе, като това е едва вторият й филм?).

Добрата новина е, че само Содърбърг е способен да превърне и най-баналния сюжет в спиращо дъха завладяващо приключение и Haywire едва ли ще страда от историята, в която прецакан таен агент решава да използва всичките си умения, за да отмъсти на предателите си.

Ние пък ще използваме случая да си признаем, че с удоволствие очакваме да видим как една слаба и чаровна девойка премята във въздуха доказани бойци като Тейтъм, Фасбендер и Бандерас, а докато дойде време за официалната премиера на Haywire - 20 януари 2012 г., ви предлагаме и дебютен трейлър на филма.


Сподели.