Джъстин Тимбърлейк в надпревара с времето и смъртта! Дебютен трейлър на "Дилъри на време"

Pinterest LinkedIn +

Какво бихте направили, ако знаехте, че утре е последният ви ден живот?! Бихте ли си купили време, което да ви отдалечи от смъртта?!

Именно времето е най-ценната разменна единица в новия sci-fi екшън трилър на режисьора Андрю Никъл (Andrew Niccol) - "Дилъри на време" (In Time). Безспорната звезда в каста на филма е не друг, а Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), който напоследък все по-често се изявява в киното, вместо на сцената.

В горепосоченото заглавие обаче, заровете са хвърлени с далеч по-сериозен залог... или както самият той казва "първата главна роля в кариерата ми на екран ще докаже ставам ли въобще за тази работа".

В In Time Тимбърлейк е в ролята на Уил Салас, млад мъж от далечното бъдеще, в което богатите могат да купуват своето време и да живеят вечно, а бедните - да се борят за малкото си оставащи дни. Уил е бунтовник, несправедливо обвинен в убийството на известен бизнесмен. 

Докато бяга от полицията, неизвестен екип наемни убийци и специален отряд, наречен Time Keepers, той ще открие и кои са единствените, на които може да има доверие.

На поп звездата партнират и други нашумели имена от новата вълна като Аманда Сейфрид (Amanda Seyfried), Алекс Петифър (Alex Pettyfer), Оливия Уайлд (Olivia Wilde), а с какъв финал ще е битката за оцеляване, ще разберем от 27 октомври, когато "Дилъри на време" стартира по световните екрани (включително и в България).

Дотогава ви предлагаме дебютният трейлър и кадри от филма, с който да добиете и малко по-ясна представа за това какво ни очаква.


Сподели.