"По приятелски" - секс на плажа, мохито и морски бриз с Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис

Pinterest LinkedIn +

Нима има по-подходящ срок за лековати, романтични комедии от горещите летни месеци?! Новото предложение на режисьора Уил Глик "По приятелски" (Friends with Benefits), в което Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) и Мила Кунис (Mila Kunis) се борят с бушуващите си хормони (покрай тях, и ние го отнесохме), може и да е почти идентично копие на преминалия наскоро по родните екрани "Просто секс" (No Strings Attached), но не е за подценяване... особено в компанията на леденостудено мохито и нагласа за неангажиращо забавление.

Дилън и Джейми се запознават случайно, установяват, че се разбират перфектно и скоро се превръщат в най-добри приятели. Какво обаче се случва, когато в платоничните отношения се намеси сексът? И възможен ли е въобще секс без емоции?!

Безспорно, всеки може сам да открие своя отговор, но като цяло шансовете Friends with Benefits да ви допадне не са никак малки.

По приятелски (Friends with Benefits)

Макар и изпълнен с клишета и с предизвестен финал от самото начало, "По приятелски" се старае пак да гравитира някъде по средата между романтична и ситуационна комедия, а Тимбърлейк и Мила Кунис просто няма как да не ви допаднат - особено след като по-голямата част от действието прекарват по бельо (или без), със 100%-каратова усмивка и мото "нима флиртът не е най-доброто лятно забавление".

Така, в крайна сметка най-сериозното предимство на филма е неговата...несериозност и фактът, че ви кара истински да се забавлявате, без да задълбава особено в детайлите. А недостатъците?!

По приятелски (Friends with Benefits)

Най-вече един - че не върви с комплект с хладния вечерен бриз на плажа, шезлонга и студеното мохито. Но дори и без тях, няма да ви разочарова.

П.П: Обърнете специално внимание на Уди Харелсън в ролята на спортен журналист гей - един от най-свежите екранни образи, които сме гледали от доста време насам!


Сподели.