Отложиха Might & Magic Heroes VI за септември

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваната от феновете на реалновремевите стратегии Might & Magic Heroes VI няма да излезе през месец юни, както бе обявено първоначално от Ubisoft, a през септември, и по-конкретно на осмо число от месеца, съобщиха издателите на заглавието, разработвано от Black Hole.

Причината за забавянето на рилийза на играта, цитирана в анонса, е в търсенето на качество, "надхвърлящо границите на очакванията" на потребителите. Сред нововъведенията, на които са заложили Black Hole при разработката на шестото заглавие от поредицата, са новата система Reputation и възможностите за онлайн комуникация между играчите.

Междувременно последните могат да уплътнят времето до появата на Might & Magic Heroes VI, играейки Might & Magic: Clash of Heroes HD – пъзел ролевата вариация на играта, издадена през PlayStation Network и Xbox Live Arcade миналата седмица, чието действие се развива в приказния свят на Ашан около петима главни герои, командващи рицари, демони, елфи, магьосници и некромансъри, и предшества събитията от Heroes of Might and Magic V.

Сподели.