Ubisoft обявиха безплатна онлайн игра от поредицата Ghost Recon

Pinterest LinkedIn +

Френският гейм гигант Ubisoft обяви разработката на Tom Clancy`s Ghost Recon Online – безплатен онлайн мултиплейър шутър от трето лице, базиран на популярната тактическа поредица. За разлика от повечето Ghost Recon игри, GRO не се разработва от Red Storm Entertainment, нито пък от българския филиал на Ubisoft – Ubisoft Sofia, който стои зад наскоро издадената ексклузивно за Nintendo 3DS Shadow Wars, а от Ubisoft Singapore.

Предстои да бъде обявена точната дата на издаване на играта, както и на затворените бета тестове, планирани за предстоящите месеци. Първите подробности за геймплея на GRO са следните: играчите ще разполагат с три Ghost класа, от които да избират, богат арсенал от оръжия, подлежащи на модификации, и възможността за постоянно развитие на героите си.

От Ubisoft обещават много и интересни in-game събития, както и постоянни ъпдейти с ново съдържание, което ще отговаря на търсенията и изисквания на играчите. Последните ще имат достъп и до т. нар. премиално съдържание, за което, обаче, ще трябва да си плащат.

С Ghost Recon Online френската компания, която вече разполага със собствено филмово студио, поема по стъпките на EA и копира модела на доказалите се като успешни F2P заглавия Battlefield Heroes и Battlefield Play4Free.

Сподели.