Отложиха концерти на "Обичайните заподозрени". Стефан Вълдобрев: Изпитваме радост и смирение!

Pinterest LinkedIn +

Концертът на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов), който трябваше да се състои на 9 септември под мотото на новия албум на групата, наречен "Жълт код", ще се състои на 28 май 2022 година. Мястото на изявата, организирана от BGTSC, съвместно с "Loud Concert"s остава същото - лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Промяната се налага поради усложнената епидемична обстановка в страната и последната Заповед на министъра на здровеопазването N:РД-01-748 от 2 септември за въвеждане на нови противоепидемични мерки. Закупените вече билети за концерта на 9 септември ще важат за новата дата на 28 май 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Почитателите на Стефан Вълдобрев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, имат възможност да направят това в едномесечен срок. За да направят това, е необходимо да пишат на [email protected] или [email protected] и сумите ще бъдат възстановени.

Билети за новата дата ще се продават от 10 септември.

Фронтменът Стефан Вълдобрев коментира отлагането на концертите с публикация от 6 септември, в която съобщи и новината, че групата готви нов албум:

Честит празник на всички!

Няколко недотам празнични новини: налага се да преместим концерта от 9 септември за догодина. Долу организаторите са посочили своите мотиви. От мен ще добавя само: разбирам ги напълно, подкрепям всички промоутъри и споделям всичките им тревоги. Тяхната професия е сложна и има сложни правила и механизми, които вече втора година не са в състояние да спазват. Обадиха ни се и че пада концертът в Кюстендил на 11 септември. Този в Благоевград, на 23 септември, почти сигурно няма да се състои. Такова е положението...
Настроенията в групата ни не са минорни. Единственото, което изпитваме, е благодарност и смирение. От май досега направихме с вас четири паметни, препълнени от хора и енергия срещи в София и над тридесет такива из цалата страна. Беше превъзходно, задъхано, работно лято. Издадохме нов албум. Гордеем се с него. Скоро влизаме за записите на следващ. Продължаваме и сме в очакване на най-доброто, което предстои.
Прегръдки. Благодарим ви, че сме заедно.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.