"Тоника СВ" изненадва с първи концерт в София за лятото - на 11 август в кино "Кабана"

Pinterest LinkedIn +

Хитове и само хитове ще звучат на открито следващата сряда

Неповторимата и обичана българската група "Тоника СВ" ще стъпи за първи път на сцената на кино "Кабана" на 11 август - следващата сряда. Това ще бъде първият концерт на групата в София след дълго затишие, а "феновете ще чуят само и единствено хи-то-ве", обещават с усмивка от групата. След загубата на прекрасната Ваня Костова групата ще пее и в нейна памет, а на сцената в кино "Кабана" ще бъдат: Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров, Теодор Шишманов и самият Стефан Диомов.

Група "Тоника СВ" е сформирана на 12 март 1980 г. в гр. София след национален конкурс на Ансамбъла към Главно управление на Строителни войски (ГУСВ), a неин основател и ръководител е Стефан Диомов. След толкова години, изпълнени със страхотни български песни, награди и отличия, турнета и концерти, преди броени дни "Тоника СВ" взе и специалната награда на "БГ радио" - "БГ вдъхновение" на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

На 11 август в лятното кино "Кабана" феновете на "Тоника СВ" ще чуят и ще изпеят заедно с тях всичките им обичани и неповторими песни, издържали проверката на времето и грабнали сърцата на поколения българи. Сред тях са: "Приятели", "Един неразделен клас", "Здравей, как си", "Кой ще каже какво е любов", "Сутрин рано, вечер късно", "Люлякови нощи" и много, много други, които ще донесат неповторими емоции и настроение на всички присъстващи.

Билети за събитието можете да намерите в системата на eventim.bg, urbo.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. на място, на вход.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.