"Керана и космонавтите" – нов сингъл, дебютен албум и концерт

Pinterest LinkedIn +

Дни след като взе наградата за дебют на Годишните музикални награди на "БГ Радио", българската група "Керана и космонавтите" излиза на сцената на "Sofia Summer Fest", за да ще отбележи премиерата на дебютния си авторски албум, наречен "Урса Майнър".

Албумът включва всички парчета на групата по реда на създаването им – от "Слаба силност", през "Драма", "Е", "Не", "Отлагам", "Цех за сънища" до новите "Безотговорно", "Закърнели сетива", "Песен", както и песента към проекта "Комедиантката".

28-ми юли е датата, на която всички почитатели на групата ще могат да слушат целия авторски репертоар не само в дигитален формат, а и на компакт диск. Албумът ще бъде представен на сцената зад музея "Земята и хората" от 20:00 часа, а билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Ивентим" и онлайн.

Очаквайте "Керана и космонавтите" в Габрово на Узана поляна фест (24 юли), на плаж "Перла" по време на "Sunland Festival" (30 юли), в Бургас, "Барабар" (6 август), във Велинград, Arte Festival (21 август), във Варна, клуб "Ментол" (3 септември) и на устието на река Караагач, къмпинг Китен, в "Karaagach On Sound Beach Festival" (5 септември).

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.