Oтложиха датата на издаване на Batman: Arkham City за PC

Pinterest LinkedIn +

След серията чудесни новини около предстоящата Batman: Arkham City, в това число планираните четири DLC епизода с добавено съдържание, интегрирането на New Game Plus режим и встъпването в редиците на суперзлодеите на DeadShot, Warner Bros Interactive Entertainment направиха и анонс, с който дадоха повод за разочарование.

Или поне за PC потребителите. Той касае датата на издаване – 18 октомври, на продължението на отлично приетата от критиката и феновете Batman: Arkham Asylum, която до вчера се отнасяше и до трите платформи, на които ще боже да бъде играна – PC, Xbox 360 и PlayStation 3.

По неуточнена причина първите ще трябва да почакат около месец, преди да се въплътят в Черния рицар и да се пренесат в света на Arkham City - обширен нов супер затвор, пет пъти по-голям от Аркам Айлънд, включващ разнообразни индустриални зони, култови локации и ключови места в Готам.

Точната премиерна дата на PC версията на играта, чийто производител отново са Rocksteady Studios, не се посочва в съобщението на Warner Bros. Тя може да бъде закупена предварително срещу 72 лв., докато PS3 и Xbox 360 версиите се продават срещу 107 лв.

Сподели.