Batman: Arkham City ще поддържа New Game Plus режим

Pinterest LinkedIn +

Продължението на хитовия екшън адвенчър с отворен свят Batman: Arkham Asylum, базиран на комикс поредицата на DC Comics за Човека - прилеп, ще поддържа режима New Game Plus, който по правило позволява преиграването на дадена игра след поне едно нейно превъртане с вече придобитите опит и/или предмети още от самото й повторно начало.

Изигралите Batman: Arkham City веднъж ще могат да започнат нова игра, снабдени с всичко, което са колекционирали, ъпгрейднали и отключили при първото изиграване, разкри маркетинговият мениджър на производителите Rocksteady Studios, Дакс Гин, от чиято уста дойде информацията, че едно изиграване на Arkham City ще коства около 40 часа игрално време (25 часа за основния сценарий плюс около 15 часа за странични мисии).

По думите на Гин, при повторното стартиране на играта участниците в нея ще се нуждаят от цялата помощ, която могат да получат, тъй като конфигурациите на всички врагове, с които ще се конфронтират, ще бъдат променени. Нещо повече – нищо няма да подсказва на играчите, кога противникът им се готви да стреля по тях. Казано с други (на Гин) думи: "Ще трябва да предусетите намеренията им, щом видите анимациите да се приближават зад ъгъла".

Batman: Arkham City ще излезе за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 18 ноември. Batman: Arkham Asylum излезе за същите платформи в края на лятото на 2009 г. и получи три Interactive Achievement Awards в началото на следващата година. Играта има средноаритметичен рейтинг от над 91/100.

Сподели.