И DeadShot в Batman: Arkham City

Pinterest LinkedIn +

Поставеният на 43-то място в класацията на IGN Топ 100 злодеи от комиксите на всички времена - Флойд Лоутън, известен като DeadShot, е най-новото попълнение в дългия списък с врагове на Батман, включващ Joker, Hugo Strange, Two-Face, Harley Quinn, Riddler, Poison Ivy, Mr. Freeze, Penguin и Calender Man, които ще вземат участие в предстоящата Batman: Arkham City, очаквана горещо от потребителите на Xbox 360, PlayStation 3 и PC с афинитет към вселената на DC Comics.

Играта трябва да се появи едновременно за трите платформи на 21 октомври 2011 г. – две години след рилийза на отлично приетата от критиката и феновете Batman: Arkham Asylum, отличена с Spike Video Game Award и BAFTA за "Най-добра игра на годината".

Базиран в Готам, 61-годишният Флойд Лоутън (първата му поява датира от издадения в средата на 1950 г. #59 на Batman) ще навести Arkham City, за да "изпълни няколко скъпо платени поръчки", а Батман, както може да се предположи, ще има за цел да осуети действията му.

Кадри с участието на DeadShot, в това число елегантната му намеса при срещата на Батман с важен информатор, могат да бъдат видени в третия сегмент от Епизод 421 на шоуто на Джеф Кайли по GTTV. Batman: Arkham City е акцентът в целия 20-минутен епизод, в който Кайли интервюира режисьора на играта – Сефтън Хил.

За разлика от повечето гореизброени звезди от комиксите за човека-прилеп, DeadShot не участва в масовата мултиплеър онлайн ролева игра на SOE - DC Universe Online.


Сподели.