Откраднаха кучето на дует "Ритон"

Pinterest LinkedIn +

Кучето на Катя и Здравко от дует "Ритон" е било откраднато. Тъжната новина съобщи мъжката половинка на дуета, който се включи в пряк репортаж по темата в предаването "Тази сутрин" на bTV.

Здравко разказа, че кучето е изчезнало след една от редовните си вечерни разходки около дома им в Банкя. След като не се прибрало, певецът изгледал записите на охранителните камери около къщата и установил, че някой е спрял с кола да входа и е взел кучето.

Видимо възмутен и притеснен, Здравко сподели, че кучето не е породисто. Семейството го е намерило случайно преди 8 години, когато Лъки е била още малко пале, и оттогава е техен домашен любимец.

"Дано да е жива!", каза музикантът в ефира на националната телевизия и изрази опасенията си, че отвличането на кучето "може би е прелюдия към нещо по-страшно". Той добави, че до момента никой не се е обадил, за да иска откуп за животинчето.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.