Не Галена, а Криско платил на певицата да направят дует! (Вижте сумата)

Pinterest LinkedIn +

„Не е вярно, че Галена е платила 30 бона на Криско за дует. Точно обратното! Рапърът я потърси лично с молба да направят общ проект, като заяви готовност да си плати колкото трябва!“

Това разкриха източници от фолк средите. По думите им изпълнителят се изръсил скромните 10 000 лева, въпреки че Галена му поискала двойно повече. Криско не очаквал дует с фолк фурията да струва толкова скъпо и дълго време се пазарил за цената, разказват близки до Галена.

Всъщност рапърът отдавна е станал пословичен със своята стиснатост. Според запознати голям пазарлък паднал и за дуета със Слави Трифонов, който искал космическа сума и имал цял списък с условия, за да си сътрудничи с Криско 

И докато парчето му с Дългия бе посрещнато с добри отзиви от фенове, то острият завой в жанра с Галена е напът да провали кариерата му. Почитатели на рапъра не скриха възмущението си от решението му да кривне към чалгата.

Тези дни излезе и първият тийзър от предстоящия дует. Галена и Криско са се качили върху пикап, като певицата е полегнала в скута на рапъра. И двамата са облечени в лек каубойски стил, което предизвика вълна от подигравки в интернет.

Сподели.