Остават броени часове до концертите на Dire Straits Experience в София и Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Българските фенове броят часовете до концертите, на които ще имат удоволствието да се насладят на вечните хитове на Dire Straits. Планираните два концерта на Dire Straits Experience ще се проведат на 2 декември в зала 1 на НДК в София и на 3 декември в зала "Колодрум" в Пловдив.

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts и Булстрад Арена Мениджмънт пуснаха в продажба втори балкон. Билетите са на цена 40 лева и са в продажба oт 30 ноември в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна.

Все още има налични билети за концерта на 3 декември в пловдивската зала "Колодрум". Те са на цени от 30 лв. до 50 лв. в зависимост от местоположението в залата и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от касата пред общината.

Преди да дойдат у нас дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компания минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия. 

В залите в София и Пловдив няма да се допуска внасяне на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства. 

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на Loud Concerts може да бъде свалена декларацията за придружител за концертите на Dire Straits Experience.

Сподели.