Орлин Павлов с концерт в Зала 1 на НДК

Pinterest LinkedIn +

Орлин Павлов подготвя първия си голям самостоятелен концерт "Още малко...", който ще бъде в Зала 1 на НДК на 1 октомври 2018 г. Певецът с пленителна усмивка ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името  "Още малко...", в зала 1 на НДК. 

Артистът обяви новината навръх рождения си ден (23 април) с видео в социалните мрежи, в което благодари за добрите пожеланията за празника и споделя, че избраната дата за концерта му не е случайна, тъй като 1 октомври е Световен ден на музиката. А относно заглавието на новия си албум казва, че с него си пожелава: "Още малко... приятели, любов, късмет, изкуство!"

За да е пълна емоцията и преживяването на 1 октомври, Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно шоу заедно с едни от най-добрите български музиканти – Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love. Планира да изпълни и някои от емблематичните си хитове.

Билетите за концерта на Орлин Павлов вече са в продажба в мрежата на Еventim.
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.