Опасна лятна любов и криминални афери в новото видео на "MIRY"

Pinterest LinkedIn +

"Kinda Love You" е най-новият, шести поред авторски сингъл на Мирян Костадинов и група "MIRY", с който артистите разказват бурна история за една спонтанна любов с обрати и неочакван край.

Сюжетът на видеото проследява необикновената среща на двама престъпници – тя е обирджийка, готова да прегази всекиго, за да постигне целта си, а той – закоравял измамник, отдавна укриващ се от закона. Това нетрадиционно любовно приключение в стил "Бони и Клайд" успява да докосне по пътя си всеки с авантюристичния си дух и рокендрол отношение.

Записът на парчето е осъществен в студио "Renewsound" с инженер Живко Даскалов и Михаил Русев. Миксът на сингъла е направен от Янко Генов (Ирландия), а финалният мастеринг на аудиото е дело на Джо Лапорта (SterlingSound) – един от най-търсените професионалисти в световната рок и поп музика. Носител на "Грами" за работата си с Дейвид Бауи, той е работил с едни от най-изявените световни артисти, между които TheWeeknd, "FooFighters", "ImagineDragons", "VampireWeekend", Big Sean, "TheKillers", Бон Джоуви, Армин Ван Бюрен, Тиесто и др.

Мирян Костадинов и група "MIRY" вече стартираха и серия от летни сценични участия – само в последния уикенд те бяха сред хедлайнерите на фестивала "Craft Beer & Rock" 2019 в Ловеч и на "Радио парк фест" в София.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.