Нова песен: "След зимата" на Вяра Пантелеева. Чуйте я!

Pinterest LinkedIn +

Вяра Панталеева излиза от разпознаваемия си стил и запомнящите се балади с ново, свежо и лятно денс парче, озаглавено "След зимата". То е съвместен проект с диджей Тихомир, с когото талантливата певица работи за първи път.

Запознава ги музикалният редактор Светлин Давидов тази пролет, когато Вяра представя песента си "Знам", след което нещата се случват съвсем импулсивно. Певицата му предлага да направят обща песен още след тази първа среща и така се ражда "След зимата".

За новата си песен Вяра казва, че е толкова различна от всичко, правено от нея досега, че тя я чувства като много специална. Видеото също е различно, просто защото голямата част от него е заснета от самата Вяра. Без да подозира, чаровната певица е уцелила световния тренд напоследък – артисти снимат сами видеата си като селфи.

Разбира се няма по-подходящо място за заснемане на горещо лятно парче от морския бряг. Голяма помощ в снимките е оказала дъщеричката на певицата, която поискала хонорар за участието си под формата на сладолед.

Музиката, текстът и аранжиментът са на Чавдар Цолов, а ремиксът е дело на Тихомир Георгиев. Чуйте песента:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.