Михаела Филевa e "Латино сеньорита" в нова песен с ToТo от "СкандаУ"

Pinterest LinkedIn +

"Латино сеньорита" е най-новaта песен на Михаела Филева, в която се включва и нашумелият ТоТо от "СкандаУ" (aka ТоТо Н).

Вдъхновение за текста и финалните щрихи по звученето на песента Михаела открива в Куба, а клипът към нея е заснет сред екзотична растителност, обляна в неонови цветове. Демото на трака създава Веселин Ценов-Algoriddim, а текстът е дело на двамата изпълнители и NDOE (Георги Касабов). Режисьор на горещото видео е Бойко Щонов, с когото певицата работи и по други свои проекти като "Нова страница" и "Филм за двама". Операторът Росен Савков улавя всеки детайл от тематичния латино танц, създаден от хореографа Дорина Стоянова.

ТoTo H, познат като половината от група "СкандаУ", спечели феновете с хита от миналото лято "Чужди усмивки", който е гледан над 29 милиона пъти в YouTube в рамките на 12 месеца.

След успешния си първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК през есента Михаела Филева планира турне в четири български града: Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).

Сподели.