Михаела Филева и Искрата с ново видео

Pinterest LinkedIn +

Михаела Филева и Искрата се впуснаха в динамична танцувална битка в новия видеоклип към съвместната им песен "Играем за победа". Общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева "Нова страница", който излезе на пазара през месец май. 

В сюжета на клипа двамата изпълнители влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информация за мястото и часа на таен денс батъл. Успехът на мисията им ги отвежда до изоставеното хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.

"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016 г. За новото си видео изпълнителите се доверяват на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion и неговия екип. Автор на музиката е Искрен Тончев-Искрата с помощта на Михаела Филева.

Видеото към песента "Играем за победа" идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква да зарадва феновете в началото на юли.


Сподели.