Искрата ни пренася в няколко епохи с новото си видео "Само моя"

Pinterest LinkedIn +

Новата песен на Искрен Тончев-Искрата "Само моя" излезе в YouTube канала на лейбъла "Монте Мюзик".

Текстът на песента не е послание към конкретен човек, но е вдъхновен от истинска история. Освен че е автор на музиката и текста, Искрата се включва в създаването на идейната концепия на видеото на "Само моя" в тандем с режисьора Емануил Алберт. В началото на клипа той се превъплъщава в ролята на неандерталец от праисторическата епоха, но открива часовник, който го пренася в следваща епоха и на ново място – Япония. В Деджима, Нагасаки, през 17 в. певецът играе ролята на холандски търговец, който се влюбва в японка, на която гостува. Във видеото е заснета автентична чайна церемония. Следващият скок във времето ни показва Искрата в Лондон в наши дни. На финала се озоваваме в бъдещето – Ню Йорк, 2220 година, а футуристичната визия е създадена чрез 3D анимация от Ivan Tride. Основната тема, която пронизва видеото, е любовта – независимо от епохата и мястото.

Искрата печели популярност след участието си в предаването "България търси талант" и веднага след края му подписва договор с продуцентската компания "Монте Мюзик". Следват дуетът му с Михаела Филева "Танцувам само за теб", самостоятелният му дебют "Много добре", летният хит "Непознато място", емблематичната "#ПОМНЯ", дуетите "Неочакван обрат" с Графа и "Играем за победа" с Михаела Филева и свежата "Chica Tranquilla". 

През последните няколко месеца Искрата работи върху първото си EP, което ще включва 4 трака. Феновете му могат да го очакват в близките месеци. Междувременно изпълнителят продължава участията си в клубове в цялата страна.

Сподели.