Група "СкандаУ" с първи самостоятелен концерт в зала "Арена Армеец"

Pinterest LinkedIn +

Любимците на новото поколение от "СкандаУ" ще се качат на сцената на зала "Арена Армеец" за първия си голям самостоятелен концерт. Той е планиран за 6 април 2019 г.

От началото на 2018 година досега Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към своя репертоар. "Без да пие", "Кокайна", "Чужди усмивки", "Хайвера", "Катран" и най-новата "НО!" ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета. За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които предстои да бъдат обявени.

През 2017 и 2018 година дуото беше обявено за група на годината на годишните музикални награди на БГ радио, както и на българските хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards. Друго доказателство за успехите им са хилядите фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи. Всичко това им дава кураж да станат и първите изпълнители от новото поколение артисти, които се осмеляват да организират концерт от такъв мащаб.

Билети за концерта ще могат да бъдат намерени от 29.10.2018 г. в мрежата на Eventim. Цената ще е на стойност от 10 лева, а за всички гости в неравностойно положение входът ще бъде безплатен.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.