Онлайн супер героите на България показват силата си на Aniventure Comic Con

Pinterest LinkedIn +

Зоната на Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и интересни места на най-голямото събитие в съвременната поп-култура у нас – Aniventure Comic Con. В нея за първи път на едно място ще се съберат "онлайн супер героите" на България – любимите лица от българските уеб сериали, които този път ще влязат в ново амплоа.

Зоната на Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и интересни места на най-голямото събитие в съвременната поп култура у нас – Aniventure Comic Con. В нея за първи път на едно място ще се съберат "онлайн супер героите" на България – любимите лица от българските уеб сериали, които този път ще влязат в ново амплоа.

Тази есен във Vbox7.com ще се завърнат нови сезони на три супер продукции, събрали над 32 милиона гледания онлайн и над 220 000 фенове в интернет до момента – награденият за най-добър уеб сериал на годината "Не така, брат!", втори сезон на тийн манията "Следвай ме", както и трети сезон на комедията "Апартамент 404".

"7Talents" – създателите на топ поредиците − са подготвили специални изненади за феновете, в които лицата на уеб продукциите ще влязат в ролята на българските онлайн супер герои и ще се срещнат с феновете си на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в специалната зона на Vbox7.com.

Ето и кои ще са супер героите, които ще видим там:


Събота 09/09/2017


12:00 – 13:00 "Типично"

13:00 – 15:30 "Следвай ме"

15:30 – 17:30 "Апартамент 404" + "EVA"


Неделя 10/09/2017


12:00 – 13:00 Цецо ("Ctrl + Alt + Del")

13:00 – 15:30 "Не така, брат!"


На 9 септември в зоната на Vbox7.com феновете ще могат да се срещнат със Супер Бела − поп сензацията Тита (Христина Христова) и Супер София − модела Лина Роскин. Двете са главните героини в тийн уеб сериала "Следвай ме". Супер Бела ще покаже на всички какво е да притежаваш силата на супер звезда, а Супер София ще разкрие какво е усещането да си супер известна.

Любимките на тийнейджърите ще повдигнат завесата за бъдещето на "Следвай ме" на специална среща с почитателите на сериала. В рамките на половин час те ще могат да зададат всичките си въпроси, свързани с героите и сериала. "Следвай ме" е съвместна продукция с лейбъла на рапъра Криско "Adamand". Със своите близо 6 милиона гледания онлайн това е най-успешният първи сезон на уеб сериал в България до този момент.

В същия ден супер сили ще покажат още и Филяка и Ванката от "Типично". Феновете ще могат да се срещнат и с героите от уеб тийн комедията "Апартамент 404". В зоната на Vbox7.com всеки ще може да вземе автограф от репортера Боби Касиков и главен герой в продукцията, познат като Велко. Супер Велко, който владее силата да разсмива, ще бъде там заедно с Ванеса Георгиева и Стоил Стоянов. Историята на шестимата съквартиранти е събрала близо 4 милиона гледания онлайн, а феновете на сериала не спират да се увеличават.

Заедно с веселите съквартиранти от "Апартамент 404" на 9 септември феновете ще могат да се срещнат и с Ева Георгиева-EVA. Потребителите вече я познават от ролята ù на Бети в пародийната поредица #KIFLA, както и от продължението #EVA, което показва живота на младата певица и актриса. На Aniventure Comic Con Ева отново влиза в ролята на Бети и ще покаже какви тайни сили владее Супер Бети.

В зоната на Vbox7.com най-обичаните герои от "Не така, брат!" – Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова – ще се срещнат със своите почитатели на 10 септември. Супер Мишо ще покаже колко е умен, а Супер Беа ще разкрие какво е да си най-харесваното момиче в училище.

Феновете могат да ги видят както във Vbox7.com зоната, така и по време на специална сесия на сцената на Comic Con. Последният сезон на "Не така, брат!" реализира над 12 милиона гледания онлайн и успя сам да подобри собствените си рекорди. На 6 септември започва новият сезон на сериала, който се казва "Смяна на местата" и обещава още повече тийн забавление за всички фенове.

Супер Цецо от "Ctrl + Alt +Del" ще очаква почитателите си на 10 септември в най-интересното място за забавления – зоната на Vbox7.com. Освен че ще могат да се срещнат със супер уеб героите, посетителите в супер зоната на Vbox7.com ще могат и да участват в различни забавни активности през двата дни на Comic Con. Феновете ще бъдат зарадвани с интерактивни куизове с награди, а също така ще могат да си направят незабравими снимки в специалната фото будка на Vbox7.com.

Билети за Aniventure Comic Con са в продажба в мрежата на OMV, The Mall, билетен център НДК, Easypay и онлайн на Eventim.bg.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.