ON! Fest 2012 представя: ON! Photography

Pinterest LinkedIn +

В допълнение към всички останали вече обявени зони, ON! Fest 2012 ще включва и такава, ориентирана към любителите на фотографията. ON! Photography се организира от екипа на Фотоваканция и фото клуба на НБУ и e разположена в Зала 1 на Интер Експо Център.

Програмата на зоната включва изложбата "Да създадем заедно изложба с Hahnemuhle", създадена по време на Фотоваканция 2012 – проект на 9 групи от по 7 човека, които в рамките на три дни снимат под заглавието "Погледната със страстно око, реалността става приказна". 

На щанда на ON! Photography ще се състои и богата програма от прожекции на фотографии от цял свят и кратки практически упражнения по Photoshop. През останалото време всички присъстващи ще могат да разглеждат списания за фотографии и фотографски албуми.

На всеки четен кръгъл час от фото гид ще съпровожда група от ентусиасти из залите на мероприятието и ще им помогне да уловят кадри от събитието. Желаещите ще бъдат насочени как да ползват собствената си техника и ще могат да поснимат с някои от най-страхотните обективи и апарати на Canon, за да създадат невероятни спомени. Ще имат и възможността да отпечатат най-добрата си снимка със страхотно качество още на място с принтер EPSON L800. 

Фото клубът на НБУ пък ще ни върне към зората на фотографията, като ще ни позволи да се забавляваме с Camera Obscura - прадядото на всички фотоапарати. Ще се изумите как може да правите снимки с помощта на проста кутия с малка дупка и достатъчно светлина. Ваши апарати ще бъдат кутии за обувки, консерви и др.

ON! Fest 2012 стартира на 21 септември с партито HMSU Класика, в което ще вземат участие LTJ Bukem, Gridlok. Shy FX, Stamina MC и представителите на HMSU – Konspirator, EXo, Targy, Mocks, Ogonek и Acidtrip.

Сподели.