Официално: "Етажна собственост" се завръща с четвърти сезон

Pinterest LinkedIn +

Продуцентът на хитовия комедиен български сериал "Етажна собственост" Краси Ванков официално потвърди новината, че неговата компания "Идалго продакшънс" започва подготовка на четвърти сезон.

"Много се радваме, че "Етажна собственост 3. Новодомци" беше толкова успешен и събра още повече фенове. Вече можем да обявим, че имаме официално потвърждение за следващ сезон", заяви Ванков, а от Нова телевизия допълват, че "Етажна собственост" е най-успешният сериал на медията, създаван досега.

"Сценарият на "Етажна собственост 4" вече се пише, целият екип се подготвя за снимки, а зрителите могат да ни гледат отново през март. Това, че има толкова голям интерес, ни радва, но и ангажира, защото показва, че хората са заредени с очаквания да продължим да ги разсмиваме както и досега.

Мисля, че интересът към сериала се дължи най-вече на непосредствената му близост до българската действителност. Залагаме на локални, актуални, чисто български теми и въпроси, които вълнуват всеки един от нас от сутрин до вечер. Опитваме се да гледаме с много хумор на не дотам смешните родни проблематики и голяма част от зрителите ни харесват точно затова", казва още продуцентът.

Сподели.